C новым годом 2018
 
  • 10:41 – Модні купальники 2020 
  • 15:56 – Як прикрасити ялинку на Новий рік 2020 кращі 100 прикладів фото 
  • 15:55 – У чому зустрічати рік Пацюка 2020: модний образ, фото, варіанти 
  • 15:51 – Улюблені кольори Металевого Щура 2020 

Як приготувати найсмачнішу паску в 2020 році Мега рецепти

Всі господині діляться на дві групи: тих, хто згоден не спати ночами і натхненно місити тісто для паски, і тих, кому ліньки-ніколи-не-вміє, і йдуть за святковою випічкою в магазин. Звичайно, домашня паска куди смачніше покупного. Проте, глянувши інший раз на список продуктів і складні способи перетворення цих списків в ароматне пишне тісто, у багатьох опускаються руки. Пасхальна випічка, особливо за традиційними рецептами, дається не кожному. Тому і були придумані спрощені рецепти великодніх пасок, в яких використовуються сухі дріжджі і набагато менше здоби.
Як приготувати найсмачнішу паску в 2020 році Мега рецепти

Як приготувати ніжну сирну паску: рецепт з фото


Нам знадобляться:
  • 600 г сиру (9%),

  • 110 г цукрової пудри (можна замінити на мед),

  • 60 г вершкового масла,

  • 110 г вершків (33%),

  • 2 год л ванільного екстракту,

  • 100 г цукатів (можна замінити подрібненим горіхом),

  • за бажанням цедра одного лимона.

  • Приготування:
  • Першим ділом протираємо сир через сито (якщо візьмете менше 9%, текстура вийде не такою ніжною). Найкраще протерти на 2 рази — ніж ніжніше буде сир, тим смачніше результат. Розминаючи блендером, можна не досягти такого ніжного результату. Перед початком сир потримайте на столі пару годин — з ним буде легше працювати.

  • В окремій чаші збиваємо вершкове масло кімнатної температури з половиною цукрової пудри — поки маса не побіліє, стане пишною і не збільшиться в 15-2 рази;

  • В іншій ємності збиваємо холодні вершки з половиною пудри до середніх піків (коли слід від віночка тримається 2-3 секунди і розчиняється);

  • Великі цукати ріжемо, якщо вони невеликі — залишаємо в такому вигляді;

  • У сир по черзі вмішуємо масло, ванільний екстракт (дуже приємно перетворює смак), вершки і цукати. Якщо любите цитрусову нотку, додайте цедру;

  • У глибоку чашу встановлюємо пасочницу і застеляємо марлею в 2-3 шари;

  • Викладаємо сирну масу, зверху загорнути краї марлі і кладемо вантаж в 1 кг;

  • Залишаємо на добу, періодично підходимо і зливаємо з чаші утворилася сироватку;

  • Розбираємо пасочницу, прикрашаємо великдень і подаємо на стіл.

  • Як приготувати найсмачнішу паску в 2020 році Мега рецепти



    Як приготувати заварную великдень: перевірений і смачний рецепт 2020 з фото


    На фото заварна паска «три шоколаду». Роблю сирні паски завжди на основі одного рецепту, який мені дуууже подобається, міняю тільки добавки. Смак великодня багато в чому буде залежати від якості інгредієнтів намагайтеся купувати продукти натуральні, у перевірених виробників, яким Ви довіряєте.
  • 550 г сиру,

  • 3 яєчних жовтка,

  • 200 г сметани(жирність 20%),

  • 100 г вершкового масла кімнатної температури,

  • 60 г цукру(солодкість за смаком), ванільна есенція (за смаком),

  • 50 г білого шоколаду,

  • 50 г молочного шоколаду,

  • 50 г темного шоколаду


  • Сир протерти через сито, додати цукор і збити блендером до гладкості, потім додати жовтки, сметану, ванільну есенцію, перемішати. Додати порізане масло і з допомогою міксера (віночком) збити до пишноти і однорідності.

  • Перелити сирну масу в толстодонную каструлю, поставити на маленький вогонь і, помішуючи, нагрівати до перших бульбашок ( не кип'ятити).

  • Маса спочатку буде густий, але по мірі нагріву вона стане більш рідкоїтак і має бути.

  • Як тільки з'явилися «бульки» , вогонь вимкнути. Відразу ж масу, поки вона гаряча, розділити на три частини, кожну частину додати по кожному виду шоколаду. Розмішати до розчинення шоколаду. Я використовувала шоколад в коллетах. Якщо використовуєте плитковий шоколад, то краще його натерти, так він швидше розтане в сирній масі. Або розтопіть шоколад зручним для Вас способом і додайте його в сирні маси. Остудити шоколадні маси до кімнатної температури, іноді перемішуючи їх. Потім прибрати в холодильник години на 2-3 для загустіння.

  • Пасочницу застелити змоченою в кип'яченою воді і складеною в 1-2 шари марлею. Викласти сирну масу в пасочницу чергуючи шари, поставити в пасочницу сито, сито в підходящу ємність, зверху покласти вантаж. Поставити всю цю конструкцію в холодильник, щоб стекла зайва рідиначас для стікання сироватки від 12 годин і більше.

  • Як приготувати найсмачнішу паску в 2020 році Мега рецепти

    Рецепт безглютенової пасочки без дріжджів і яєць 2020


    Нам знадобиться:
  • 200 грам рисового борошна

  • 100 грам мигдальної муки

  • 120 грам кокосової цукру (якого за смаком, який використовуєте)

  • Будь-які ваші улюблені сухофрукти

  • 350 грам рослинного молока

  • 50 грам мигдального урбеча (я додала кокосове масло замість урбеча)

  • 25 грам псиллиума в порошку

  • 2 ч. л соди

  • 1 год л лимонного соку

  • цедра лимона

  • Для глазурі я використовувала кокосову манну. В оригіналі додають воду і ще сироп топінамбура.

  • Процес легкий:


  • Змішуємо всі сухі інгредієнти. Потім вводимо вологі. Соду гасимо лимонним соком, додаємо в тісто і даємо постояти 5 хвилин.

  • Викладаємо у форми, ставимо в духовку на 30-40 хвилин при температурі до 180 градусів. Але дивіться по своїй духовці.

  • Чекаємо поки пасочка охолоне і тільки потім витягаємо з форми, поливаємо зверху кокосовою манної і посипаємо сухофруктами для краси.

  • Як приготувати найсмачнішу паску в 2020 році Мега рецепти

    Як приготувати найсмачнішу паску: свіжий рецепт 2020 року


    Великодні паски - це не просто смачна випічка, не просто здобна булка, і не хліб. Паски - це справжнє чарівництво, а процес їх приготування - цілий магічний обряд, завдяки якому будинок наповнюється теплом і затишком.
    Як приготувати найсмачнішу паску в 2020 році Мега рецепти

    Як приготувати найсмачнішу паску в 2020 році Мега рецепти

    Як приготувати бездріжджовий паска з сиру: супер легкий і смачний рецепт


    Бездріжджовий паска з сиру. Найлегший рецепт інстаграмма! А результат перевершує всі очікування. Впорається, навіть, лінива господиня.

    Інгредієнти:
  • 2 яйця

  • 150 гр. цукру

  • 100 гр. масла

  • 250 гр. сиру, краще в брикетах, якщо у вас зернистий, пробийте на блендері або через сито пропустіть

  • 250 гр. борошна

  • 1 пакетик ванільного цукру

  • 2 ч. л. розпушувача

  • Щіпка солі

  • Цедра (не обов'язково)

  • Родзинки, цукати і горіхи за смаком

  • Виходить два невеликих паски. Форми краще взяти дві середні, ніж одну велику.

    Приготування:
  • На міксері збиваємо яйця, до густої піни, всипаємо цукор і знову збиваємо. Збиваємо довго. Маса повинна побіліти і загуснути. Далі додаємо м'яке масло кімнатної температури і знову збиваємо. Можна в цей момент всипати цедру.

  • Вимикаємо міксер, повільно помішуючи вводимо сир. Далі борошно, просіяне з розпушувачем і сіллю. Далі ізюм. Перемішуємо акуратно. Тісто виходить липким, ледве держашим форму і при цьому трохи щільним.

  • Розподіляємо по формах. Накладаємо 2/3 від форми. Паска підніметься. У мене пішов годину на випікання на 180 градусах. Але починайте перевіряти зубочисткою після 40 хвилин. Духовку попередньо ДОБРЕ розігріти! Важливо! .

  • Глазур:
  • Сирний сир з вершками.

  • 100 гр. сиру і 60 гр. вершків понад 32 проц. жирності , 35 гр. цукрової пудри. Збити на міксері. Вийде більше ніж на два паски.

  • Ще варіант можна поспішатимуть три ложки лимонного соку і три ложки цукрової пудри

  • Можна взагалі не морочитися і посипати паска пудрою або намазати сметаною з цукром.

  • Як приготувати найсмачнішу паску в 2020 році Мега рецепти

    Сирний дріжджовий паска


    Буде потрібно:
  • 110 мл жирного молока або 10% вершків

  • 100 мл води

  • 2 яйця

  • 100 г цукру

  • 100 г вершкового масла розтопленого

  • 150 г сиру 5-18% жирності

  • 520 г борошна

  • 05 ч. ложки солі

  • ванілін за бажанням

  • 7 г сухих дріжджів або 20 г свіжих дріжджів

  • 150 г родзинок, цукатів або горіхів

  • І готуємо:
  • Тепле молоко змішати з водою, цукром, яйцями,сиром і маслом.

  • Борошно, ванілін і сіль просіяти, додати сухі дріжджі і перемішати.

  • Об'єднати обидві маси. Замісити тісто.

  • Замішувати або міксером з насадкою гак, або руками. На це йде 10-15 хвилин.

  • Тісто не повинно сильно липнути до рук.

  • В кінці додати сухофрукти (попередньо обваляти в борошні), горіхи на свій смак.

  • Тісто накрити рушником і прибрати в тепле місце приблизно на годину, щоб тісто збільшилося в об'ємі.

  • Потім тісто обім'яти і розкласти по формах, заповнюючи їх не більше, ніж на 1/2 а краще на 1/3. І знову дати тісту підійти.

  • Розігріти духовку до 180 градусів.

  • Поставити паски в розігріту духовку і випікати до сухої скіпки, конкретний час приготування залежить від розміру ваших форм.

  • Щоб верх не згорів, автор радить поставити зверху порожній деко і прибрати його хвилин за 10 до готовності.

  • Паски вагою 100 г пеклися 20 хвилини, паска вагою 200 г — 30-35 хвилин.

  • Для глазурі: 1 білок збити зі 150 гр цукрової пудри до білої глянсової маси, і відразу покрити паски.

  • Як приготувати найсмачнішу паску в 2020 році Мега рецепти

    Як приготувати найсмачнішу паску в 2020 році Мега рецепти

    Панеттоне з журавлиною і шоколадом: найсмачніший рецепт 2020 року


    Інгредієнти:
  • 430 г борошна

  • 150 г цукру

  • 150 г жовтків

  • 7 г сухих дріжджів швидкодіючих

  • 190 г теплого молока

  • 25 г меду

  • 180 г вершкового масла 82%% кімнатної температури

  • цедра 2 лимонів

  • цедра 1 апельсина

  • 50 г коньяку + для замочування журавлини (за бажанням)

  • 100 г сушеної журавлини

  • 100 г чорного шоколаду

  • Для глазурі:
  • 80 г води

  • 5 г желатину

  • 180 г цукру

  • Для безе:
  • 1 яєчний білок

  • 35 г цукру

  • Приготування:
  • Просіяти в миску борошно, додати цукор і дріжджі, перемішати.

  • В іншій мисці з'єднати жовтки, тепле молоко і мед, перемішати.

  • Об'єднати сухі інгредієнти з рідкими, перемішати міксером на середній швидкості (насадка гак) або міцним віночком вручну.

  • По столовій ложці ввести дуже м'яке вершкове масло, додати цедру апельсина і двох лимонів, влити коньяк, перемішати тісто. Накрити миску з тістом харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 3 години.

  • Журавлину замочити в окропі, змішаним з коньяком (1:1) на півгодини. Рідину злити, журавлину просушити паперовим рушником.

  • Тісто, що підійшло почати вимішувати насадкою гак 5-10 хвилин або вручну 10-15 хвилин до появи «глютенового вікна» — при розтягуванні тесту в руках воно не буде рватися деякий час.

  • Вмішати в тісто крупно порубаний шоколад і журавлину.

  • Викласти тісто у форми, заповнюючи їх на 1/3 (якщо паперові форми, змащувати їх не треба).

  • Накрити форми з тістом сухим чистим рушником і поставити в тепле місце на 1-15 години.

  • Коли тісто підніметься так, що до краю форми залишатиметься близько 1 см, відправити форми в розігріту до 180С духовку і випікати 25-30 хвилин до набуття скоринкою рум'яного кольору.

  • Для безе збити білок в густу піну. Продовжуючи збивати, всипати цукор. Збивати до стійких піків. Відсадити меренгу на застелений пергаментом деко з допомогою кулінарного мішка. Сушити в розігрітій до 110 С духовці близько години, поки безе не стане легко відділятися від пергаментного паперу. Якщо хочеться отримати золотистий колір, то випікати безе перші 10-15 хвилин на 150С, що залишився, при 110С.

  • Для глазурі замочити желатин в 30 г води. Залишити до набухання. 180 г цукру залити 50 г води. Прогріти на вогні до розчинення цукру. В отриманий сироп додати набряклий желатин, розмішати. Збивати міксером, поки маса не стане білого кольору.

  • Нанести глазур на паски (можна на теплі, можна на остиглі). Прикрасити безе, кондитерської посипкою і кандурином.

  • Як приготувати найсмачнішу паску в 2020 році Мега рецепти

    Як приготувати найсмачнішу паску в 2020 році Мега рецепти
    • Сьогодні
    • Популярне
    • Читають